Neem contact met ons op:

085-6255920
info@usatours.nl

Logo SGR Logo Calamiteitenfonds
Freedom TrailDurangoGlacier Bay National ParkSt PaulPortlandWaterval Yosemite National ParkLincoln MemorialBryce Canyon National ParkMount RushmoreUitzicht IdahoStrand FloridaLas VegasCadillac RanchBadlands National ParkMorning Glory Pool - Yellowstone National ParkNiagara FallsCrater Lake National ParkAlcatraz gevangenisSeattleCountry Music Hall of FameCentral ParkMonument Valley

15-daagse autoreis Alaska natural wonders

Ontdek het natuurschoon van de laatste frontier, de vele bergen, gletsjers, rivieren en het Denali National Park. Maak kennis met de oude goudzoekersstadjes en maak een adembenemende boottocht door de Prince William Sound. Onderweg zal je bijna zeker zeehonden en walvissen tegenkomen.

Dag 01
Aankomst Anchorage
Vandaag begin je aan de reis naar de Verenigde Staten. Na aankomst in Anchorage haal je de gereserveerde huurauto op en rij je naar je accommodatie.

Dag 02
Anchorage - Seward
Je rijdt in zuidelijke richting naar Seward, een gezellige vissersplaats. Breng zeker een bezoek aan het Alaska SeaLife Center.

Dag 03
Kenai Fjords National Park
Vandaag een volle dag om het Kenai Fjords National Park op eigen gelegenheid te verkennen. Je kunt zelf door het park wandelen/rijden of een 6 uur durende cruise maken.

Dag 04
Seward - Girdwood
Je rijdt richting Anchorage en brengt de nacht door in Girdwood. Gelegen in de Chucach Mountains is dit een zeer geschikte bestemming voor wintersporten. In de zomer kan je jezelf vermaken met raften, vissen en wandelen.

Dag 05
Girdwood - Talkeetna
Verder naar het noorden passeer je Anchorage. In de verte zie je de Talkeetna Mountains opdoemen. Talkeetna is een oud dorpje waar vroeger de goudzoekers kwamen.

Dag 06
Talkeetna - Healy
Een ontspannen rit naar het Denali State Park brengt je in Healy, toegangspoort tot het Denali National Park. Twee nachten brengt je hier door zodat je morgen alle tijd hebt om het park te ontdekken.

Dag 07
Denali National Park
Je maakt een begeleide dagtocht (6-8 uur) door het Denali National Park (er mag namelijk niet zelf in het park worden gereden). Geniet van de prachtige natuur en de mooie uitzichten op Mount McKinley. Onderweg zal je volop kans hebben om wilde dieren te spotten, waaronder beren, elanden en vossen.

Dag 08
Healy - Fairbanks
Je gaat op weg naar Fairbanks, een rit van ongeveer 2 uur, door een bosrijk gebied. Onderweg passeer je Nenana waar de helft van de inwoners indianen zijn. Fairbanks is een oude stad met een leuk historisch centrum. Hier kan je een bezoek brengen aan het Aurora Ice Museum. Nu een museum waar je bijzondere ijsvormen en sculpturen kunt tegenkomen, maar oorspronkelijk diende het als een van de eerste ijshotels van de Verenigde Staten.

Dag 09
Fairbanks - Kennicott
Door berggebieden en langs uitgestrekte rivieren en indrukwekkende vergezichten rij je naar Chitina. Hier laat je de huurauto achter en vlieg je naar Kennicott.

Dag 10
Wrangell-St. Elias National Park
Een volle dag om Kennicott te verkennen. Ooit was dit een kopermijnstadje en nu is het een plaatsje met ongeveer 10 huizen zonder winkels. De lodge is het uitgangspunt voor buitenactiviteiten. Je kunt gaan wandelen door de bergen en over de gletsjer, al dan niet onder begeleiding, raften en mountainbiken.

Dag 11
Kennicott - Knik River Lodge
's Ochtends vlieg je terug naar Chitina en pik je de auto weer op voor de rit naar de Knik River Lodge.

Dag 12
Knik River Lodge
Een volle dag ter vrije besteding. Wellicht maak je wel een tocht met de hondenslee of een helikoptervlucht door de omgeving.

Dag 13
Knik River Lodge - Anchorage
De ochtend kan je nog prima in de omgeving doorbrengen. In de middag maak je de korte rit terug naar Anchorage. Rest van de dag ter vrije besteding.

Dag 14
Anchorage
Een laatste dag ter vrije besteding in Anchorage. Kom bij van de opgedane indrukken van de afgelopen dagen. Bezoek het Alaska Native Heritage Center waar je alles omtrent de geschiedenis van de staat Alaska en de inheemse bevolking te weten komt. Wanneer je niet genoeg van dieren kunt krijgen is het Alaska Zoo een mogelijkheid.

Dag 15
Vertrek Anchorage
Het einde van deze reis is helaas alweer aangebroken en dus is het tijd om dit schitterende land te verlaten. In de loop van de dag rij je naar de luchthaven waar je de huurauto inlevert.

Indicatieprijs Alaska natural wonders 2020
Vertrek: dagelijks
Prijzen: per persoon in €

Alaska natural wonders1-pers.kamer2-pers.kamer3-pers.kamer4-pers.kamer
Standaard accommodatie3.6011.8101.5821.301

Inbegrepen:
- overnachtingen o.b.v. ontbijt
- 14 x 24 uur autohuur
- Nederlandstalige routebeschrijving

Niet inbegrepen:
- vluchten
- maaltijden
- reis- en annuleringsverzekering
- persoonlijke uitgaven
- benzine, tol en ferrygelden
- kosten ESTA aanvraag
- gps

Tijdens nationale/regionale feestdagen kunnen afwijkende tarieven gelden.
Klik hier voor het aanvragen van een offerte of neem telefonisch contact op via 085-6255920.

Denali National ParkGlacier Bay National ParkWrangell St. Elias National ParkNoorderlichtBruine beren