Neem contact met ons op:

085-6255920
info@usatours.nl

Logo SGR Logo Calamiteitenfonds
Glacier Bay National ParkLas VegasDurangoSeattleLincoln MemorialPortlandFreedom TrailMount RushmoreNiagara FallsCentral ParkUitzicht IdahoBadlands National ParkMonument ValleySt PaulStrand FloridaAlcatraz gevangenisBryce Canyon National ParkCountry Music Hall of FameCrater Lake National ParkMorning Glory Pool - Yellowstone National ParkCadillac RanchWaterval Yosemite National Park

14-daagse autoreis Big Texas

Een reis door de op een na grootste staat van de Verenigde Staten, Texas. Je begint, en eindigt, in de cowboysteden Dallas en Fort Worth met echte stockyards. Via Houston en Austin, waar het genieten is van live muziek, arriveer je in San Antonio, een gezellige stad met veel Mexicaanse invloeden. Vervolgens een stukje kust bij Corpus Christi en het binnenland bij Del Rio en het prachtige Big Bend National Park, een van de grooste maar ook minst bezochte national parken van Amerika. Uiteraard ontbreekt een verblijf op een echte ranch niet. Ervaar het leven van een cowboy op de Wildcatter Ranch.

Dag 01
Aankomst Dallas
Vandaag begin je aan de reis naar de Verenigde Staten. Na aankomst in Dallas haal je de gereserveerde huurauto op en rij je naar je accommodatie waar je de komende nacht verblijft. Rest van de dag ter vrije besteding.

Dag 02
Dallas - Houston (ca. 385 km)
Vertrek in de ochtend naar Houston. Hier is voldoende te beleven waaronder het Lyndon B. Johnson Space Center en het Downtown Aquarium. Een klein uur buiten Houston vind je het Brazos Bend State Park waar je een boottocht kan maken met de kans op het spotten van alligators.

Dag 03
Houston - Austin (ca. 265 km)
Je rijdt vandaag naar Austin, bekend als de 'Live Music Capital of the World'. Met bijna 200 live muzikale gelegenheden, waarvan de meeste in het centrum gelegen, kan je volop van het nachtleven genieten. Andere interessante stops zijn het Bob Bullock Texas State Museum, Barton Springs of een van de vele parken.

Dag 04
Austin - San Antonio (ca. 130 km)
Vertrek in zuidelijke richting voor een korte rit naar San Antonio. De rest van de dag en morgen heb je volledig ter vrije besteding.

Dag 05
San Antonio
Wandel langs de River Walk, ontdek het centrum op zoek naar Alamo, een oorspronkelijke Spaanse koloniale missiepost, en start de Mission Trail om de overige vier Spaanse koloniale missieposten te ontdekken. Voor een lekkere maaltijd kan je een bezoek brengen aan Market Square, de grootste Mexicaanse markt aan de Rio Grande.

Dag 06
San Antonio - Corpus Christi (ca. 230 km)
Op naar de kust. Bezoek het vliegdekschip USS Lexington en het naastliggende Texas State Aquarium of maak een wandeling over het strand en geniet van uitzichten over zee.

Dag 07
Corpus Christi - Del Rio (ca. 430 km)
Vandaag rij je naar Del Rio, gelegen nabij de grens met Mexico (let op - je mag de grens niet passeren met de huurauto). De Mexicaanse invloeden zijn duidelijk merkbaar. Wandel door het centrum of bezoek Lake Amistad waar je kunt zwemmen, duiken en waterskiën.

Dag 08
Del Rio - Big Bend National Park (ca. 345 km)
Rij verder naar het westen en je komt bij het Big Bend National Park, een relatief onbekend park. Het park biedt voor ieder wat wils: er zijn bergen,woestijn en water. Het beste kan je dit park per voet verkennen.

Dag 09
Big Bend National Park
Een volle dag ter vrije besteding in het Big Bend National Park.

Dag 10
Big Bend National Park - Midland (ca. 330 km)
Rij 's ochtends naar Fort Stockton en bezoek het Historic Fort Stockton waar je een goede indruk krijgt van de originele en gereconstrueerde militaire gebouwen. Bezoek ook het bezoekerscentrum waar je ook de lunch kunt gebruiken. Rij in de middag door naar Midland voor overnachting.

Dag 11
Midland - Graham (ca. 385 km)
Een lange rit naar Graham, maar je wordt beloond. Je verblijft de komende twee nachten namelijk op de Widcatter Ranch. Hier kan je genieten van diverse cowboyactiviteiten, zoals paardrijden, kleiduivenschieten en kanovaren. Ook geniet je van een prachtige zonsondergang.

Dag 12
Wildcatter Ranch
Vandaag een volprogramma. In de ochtend staan er diverse activiteiten op het programma zoals demonstraties met paarden, hooiwagenritten en hoefijzer- en lassogooien. Na een stevige lunch kan je 's middags een bezoek brengen aan het centrum van Graham, op slechts 10 minuten van de ranch gelegen.

Dag 13
Graham - Fort Worth (ca. 140 km)
Na het ontbijt maak je de korte rit naar Fort Worth. Bezoek de Fort Worth stockyard met leuke 'western' winkeltjes. Bekijk de 'Cattle Drive', wat 2 x per dag mogelijk is, waat je kunt zien hoe cowboys een kudde Texas Longhorns drijven. Wandel door het centrum en bezoek Sundance Square of het befaamde Cultural District.

Dinertip: Cattlemen's Steak House

Dag 14
Vertrek Fort Worth
Het einde van deze reis is helaas alweer aangebroken en dus is het tijd om dit schitterende land te verlaten. In de loop van de dag rij je naar de luchthaven waar je de huurauto inlevert.

Indicatieprijs Big Texas 2020
Vertrek: dagelijks
Prijzen: per persoon in €

Big Texas1-pers.kamer2-pers.kamer3-pers.kamer4-pers.kamer
Standaard accommodatie2.3911.1981.030838

Inbegrepen:
- overnachtingen o.b.v. ontbijt
- 13 x 24 uur autohuur inclusief GOLD verzekering
- Nederlandstalige routebeschrijving

Niet inbegrepen:
- vluchten
- maaltijden
- reis- en annuleringsverzekering
- persoonlijke uitgaven
- benzine, tol en ferrygelden
- kosten ESTA aanvraag
- gps

Tijdens nationale/regionale feestdagen kunnen afwijkende tarieven gelden.
Klik hier voor het aanvragen van een offerte of neem telefonisch contact op via 085-6255920.

Kaart Big TexasRiverwalk San AntonioAustinDallasBig Bend National ParkWildcatter Ranch