Neem contact met ons op:

085-6255920
info@usatours.nl

Logo SGR Logo Calamiteitenfonds
Mount RushmoreBadlands National ParkCadillac RanchStrand FloridaLas VegasSeattleCrater Lake National ParkNiagara FallsFreedom TrailCentral ParkMorning Glory Pool - Yellowstone National ParkMonument ValleySt PaulDurangoCountry Music Hall of FameUitzicht IdahoGlacier Bay National ParkLincoln MemorialPortlandBryce Canyon National ParkWaterval Yosemite National ParkAlcatraz gevangenis

11-daagse treinreis Cities of the east

Tijdens deze 11-daagse treinreis bezoek je de vier grote steden aan de Amerikaanse oostkust. Je begint in Boston waar de geschiedenis van Amerika begon en nog goed te zien is. Vervolgens door naar het altijd interessante New York City, Philadelphia en de hoofdstad van Amerika, Washington D.C.

Dag 01
Aankomst Boston
Vandaag begin je aan de reis naar de Verenigde Staten. Na aankomst ga je op eigen gelegenheid naar je accommodatie waar je de komende twee verblijft. De rest van de dag is ter vrije besteding.

Dag 02
Boston
Een volle dag ter vrije besteding in Boston. Ontdek de geschiedenis van de Verenigde Staten en maak een wandeling langs de beroemde 'Freedom Trail', de historische wandelroute door de straten van Boston.

Dag 03
Boston - New York
Op eigen gelegenheid ga je naar het treinstation vanwaar je per trein naar New York reist. Na aankomst op Penn Station ga je op eigen gelegenheid naar je accommodatie waar je drie nachten verblijft.

Dag 04, 05
New York
Twee volle dagen ter vrije besteding in 'The Big Apple'. Gezien de enorme grootte van New York raden wij je aan vooraf een goede planning te maken wat je op welke dag wilt gaa doen. In het zuidelijke gedeelte van Manhattan is natuurlijk een bezoek aan het vrijheidsbeeld een 'must' en daarbij kan je ook Ellis Island bezoeken. In de nabijheid vind je het World Trade Center Site met het National September 11 Memorial of maak een wandel- of fietstocht over de Brooklyn Bridge. Vooral in de zomermaanden is een bezoek aan de High Line, een oude spoorlijn, een leuke mogelijkheid om te genieten van de in bloei staande planten. In het noordelijke gedeelte heb je natuurlijk Central Park waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Voor een prachtig uitzicht over Manhattan kan je naar het Empire State Building of de Top of the Rock gaan. Aanrader is om beide te bezoeken waarvan een bij daglicht en de ander in het donker. Ook sportliefhebbers komen hier aan hun trekken met diverse teams in de hoogste Amerikaanse sportdivisies. Te voet is de stad het beste te verkennen maar voor de grotere afstanden is de metro een prima alternatief.

Dag 06
New York - Philadelphia
Vandaag reis je per trein door naar Philadelphia, een rit van ongeveer 1 uur en 30 minuten. Na aankomst in 'Philly' ga je op eigen gelegenheid naar je accommodatie waar je de komende twee nachten verblijft. Rest van de dag ter vrije besteding.

Dag 07
Philadelphia
Een volle dag ter vrije besteding in Philadelphia. In deze stad is veel te beleven, vooral op het gebied van geschiedenis. Breng hiervoor zeker een bezoek aan de Independence Hall en Liberty Bell (kaartjes gratis verkrijgbaar bij het Independence Visitor Center vanaf 08.30 uur, op = op). Vlakbij vind je het Betsy Ross House waar je meer informatie omtrent de Amerikaanse vlag kunt krijgen. Bij het Philadelphia Museum of Art vind je de bekende Rocky Stepsm gebruikt in de Rocky film. Op loopafstand hiervan bevind zich de Eastern State Penitentiary. Dit is een oude gevangenis waar onder andere Al Capone verbleef. Sportliefhebbers kunnen de BSL (Broad Street Line) metro naar het AT&T station nemen waar diverse stadions gelegen zijn om van een leuke wedstrijd te genieten.

Dag 08
Philadelphia - Washington D.C.
Wederom keer je op eigen gelegenheid terug naar het station voor de laatste treinreis van deze reis. Je vertrekt richting de hoofdstad van de Verenigde Staten, Washington D.C. Na een rit van ongeveer 2 uur stap je uit bij Union Station en ga je op eigen gelegenheid naar je accommodatie waar je de komende drie nachten verblijft. Rest van de dag ter vrije besteding.

Dag 09, 10
Washington D.C.
Twee volle dagen ter vrije besteding in Washington D.C. In de National Mall (The Mall) zal je waarschijnlijk de meeste tijd doorbrengen. Hier vind je onder andere het Capitool, het Washington Monument en diverse musea van het Smithsonian (waarvan er enkele gratis te bezoeken zijn). Aangrenzend liggen het Wite Huis en Lincoln Memorial, allemaal op loopafstand van elkaar. Met de metro kan je eenvoudig een bezoekje brengen aan de begraafplaats Arlington, waar het graf van de Kennedy's wordt gemarkeerd door de eeuwige vlam, en het Pentagon met het 9/11 Memorial. Verder vind je in Washington D.C. het F.B.I. gebouw en is het 's avonds erg gezellig in de leuke (studenten)wijk Georgetown met veel restaurants en bars. Sportliefhebbers kunnen zich vermaken in het Verizon Center (Washington Wizards - basketbal, Washington Capitals - ijshockey), het FedExField (Washington Redskins - American football), het RFK Stadium (D.C. United - voetbal) en het Nationals Park (Washington Nationals - honkbal).

Dag 11
Vertrek Washington D.C.
Het einde van deze reis is helaas alweer aangebroken en dus is het tijd om dit schitterende land te verlaten. In de loop van de dag ga je op eigen gelegenheid naar de luchthaven.

Indicatieprijs Cities of the east 2020
Vertrek: dagelijks
Prijzen: per persoon in €

Cities of the east1-pers.kamer2-pers.kamer3-pers.kamer4-pers.kamer
Standaard accommodatie2.3101.233995828

Inbegrepen:
- overnachtingen o.b.v. ontbijt
- treinreizen Boston - New York - Philadelphia - Washington D.C. in de tweede klasse

Niet inbegrepen:
- vluchten
- maaltijden
- reis- en annuleringsverzekering
- persoonlijke uitgaven
- kosten ESTA aanvraag

Tijdens nationale/regionale feestdagen kunnen afwijkende tarieven gelden.
Klik hier voor het aanvragen van een offerte of neem telefonisch contact op via 085-6255920.

Kaart Cities of the eastFreedom TrailCentral ParkIndependence HallLincoln Memorial