Neem contact met ons op:

085-6255920
info@usatours.nl

Logo SGR Logo Calamiteitenfonds
St PaulWaterval Yosemite National ParkCountry Music Hall of FameLincoln MemorialDurangoAlcatraz gevangenisBryce Canyon National ParkPortlandUitzicht IdahoSeattleCadillac RanchBadlands National ParkNiagara FallsGlacier Bay National ParkMorning Glory Pool - Yellowstone National ParkFreedom TrailCrater Lake National ParkCentral ParkMount RushmoreLas VegasStrand FloridaMonument Valley

15-daagse autoreis Cowboys & indianen

Een fascinerende 15-daagse reis door het zuidwesten van Amerika, het land van de cowboys en indianen. Je reis begint in Phoenix, waarna je Arizona en New Mexico verkent, de staten waar sporen van het 'Wilde Westen' nog volop te vinden zijn. Je bezoekt Tomstone, berucht door de 'Gunfight of at the OK Corral' en rijdt door verlaten 'ghost towns'. Het gebied is tevens vol eeuwenoude indianencultuur. De bekende rotsformaties van Monument Valley en het diepblauwe water van Lake Powell staan vervolgens op het programma. Daarna is het dan echt tijd voor een gokje. Vegas here we come! Je bezoekt uiteraard ook de Grand Canyon voordat je via de schitterende Oak Creek Canyon, het mooie gelegen kunstenaarsstadje Sedona en Montezuma's Castle in Phoenix terugkeert.

Dag 01
Aankomst Phoenix
Vandaag begin je aan de reis naar de Verenigde Staten. Na aankomst in Phoenix haal je de gereserveerde huurauto op en rij je naar je accommodatie waar je de komende nacht doorbrengt.

Dag 02
Phoenix - Tucson (ca. 190 km)
De ochtend heb je de gelegenheid om de 'Valley of the Sun', Phoenix te ontdekken, voor je in de middag naar Tucson rijdt.

Dag 03
Tucson
De gehele dag om Tucson en omgeving te bekijken. Bezoek het centrum met de karakteristiek gekleurde huizen of rij naar het Saguaro National Park, waar je de grootste cactussen van Arizone kunt vinden.

Dag 04
Tucson - Las Cruses (ca. 445 km)
Je kunt de dag beginnen met een bezoek aan Tombstone, waar de bekende 'Gunfight at the OK Corral' plaatsvond. Vervolg de weg langs een aantal spookstadjes richting Las Cruses in de staat New Mexico.

Dag 05
Las Cruses - Albuquerque (ca. 365 km)
Bekijk de uitzonderlijke witte duinen van het White Sands National Monument voor je langs Socorre richting Albuquerque rijdt.

Dag 06
Albuquerque - Durango (ca. 440 km)
Je rijdt via Santa Fe naar de artiestenkolonie Taos waar je kennis kan maken met de indrukwekkende tradities van de indianen in Taos Indian Pueblo. Hierna rij je door de Sangre de Cristo Mountains naar Durango, Colorado, een echte cowboystad.

Dag 07
Durango
Een welverdiende dag ter vrije besteding in Durango. Je kunt een rit per oude trein maken met de 'Durango & Silverton Narrow Gauge Railroad Company'.

Dag 08
Durango - Monument Valley (ca. 265 km)
Bekijk de rotswoningen van indianen in het Mesa Verde National Park voordat je doorrijdt naar Four Corners, de enige plaats in de Verenigde Staten waar 4 staten elkaar raken. De weg naar Monument Valley is indrukwekkend, je rijdt tussen fantastische rode rotsformaties. Dit is het echte westen van Amerika!

Dag 09
Monument Valley - Page (ca. 160 km)
Vandaag een ontspannen rit naar Page waar de rode woestijn grenst aan het diepblauwe meer Lake Powell.

Dag 10
Page
De hele dag op en rondom Lake Powell. Maak een boottocht over Lake Powell naar Rainbow Bridge National Monument, bezoek Horseshoe Bend en rij naar Antelope Canyon en maak een, begeleide, wandeling in de smalle kloof onder het aardoppervlak.

Dag 11
Page - Brycen Canyon (ca. 250 km)
Vandaag een absoluut hoogtepunt: Bryce Canyon. Het rode gesteente is in de loop der jaren uitgesleten tot een schouwspel van enorme, smalle torens, hoodoo's genaamd. Maak een wandeling door de canyon, bijvoorbeeld via de Navajo Loop en de Queen's Garden Trail.

Dag 12
Bryce Canyon - Las Vegas (ca. 400 km)
Bezoek vandaag het Zion National Park. Zion betekend letterlijk 'heiligdom' of 'toevluchtsoord'. Het is een park met dramatisch gevormde bergen. Het kan een van de avontuurlijkste wandelingen in de Verenigde Staten, Angels Landing, worden ondernomen. Hierna ga je op weg naar Las Vegas, de 'Entertainment Capital of the World'. Eventueel kan je onderweg nog een kijkje nemen in het Valley of Fire State Park.

Dag 13
Las Vegas - Tusayan (ca. 430 km)
Vanochtend maak je een stop om een van 's werelds grootste bouwwerken te bewonderen, de Hoover Dam, voordat je op weg gaat naar Tusayan, de toegangspoort tot de Grand Canyon.

Dag 14
Grand Canyon
Een hele dag om deze enorme kloof te verkennen. Zie de enorme diepte van de Grand Canyon voor het eerst bij Desert View en maak een wandeling langs de South Rim. Een eventuele helikoptervlucht geeft  je een geweldig uitzicht over dit immense gebied. 's Avonds kan je genieten van een prachtige zonsondergang.

Dag 15
Grand Canyon - Phoenix (ca. 360 km)
Je rijdt zuidwaarts door de mooie Oak Creek Canyon naar het kunstenaarsstadje Sedona. Breng vervolgens een bezoek aan Montezuma's Castle, bekend om zijn goed bewaard gebleven rotswoningen van indianen, alvorens je arriveert in Phoenix.

Dag 16
Vertrek Phoenix
Het einde van deze reis is alweer aangebroken en dus is het tijd om dit schitterende land te verlaten. In de loop van de dag rij je terug naar de luchthaven waar je de huurauto inlevert.

Indicatieprijs Cowboys & indianen 2020
Vertrek: dagelijks
Prijzen: per persoon in €

Cowboys & indianen1-pers.kamer2-pers.kamer3-pers.kamer4-pers.kamer
Standaard accommodatie2.4621.2341.043816

Inbegrepen:
- overnachtingen o.b.v. logies
- 15 x 24 uur autohuur inclusief GOLD verzekering
- Nederlandstalige routebeschrijving

Niet inbegrepen:
- vluchten
- maaltijden
- reis- en annuleringsverzekering
- persoonlijke uitgaven
- benzine, tol en ferrygelden
- kosten ESTA aanvraag
- gps

Tijdens nationale/regionale feestdagen kunnen afwijkende tarieven gelden.
Klik hier voor het aanvragen van een offerte of neem telefonisch contact op via 085-6255920.

Kaart Cowboys & indianenGrand CanyonPhoenixTucsonWhite Sands National MonumentTaos Indian PuebloLas Vegas