Neem contact met ons op:

085-6255920
info@usatours.nl

Logo SGR Logo Calamiteitenfonds
Central ParkGlacier Bay National ParkCadillac RanchBryce Canyon National ParkDurangoMonument ValleySeattleCrater Lake National ParkUitzicht IdahoMount RushmoreSt PaulStrand FloridaAlcatraz gevangenisPortlandCountry Music Hall of FameLincoln MemorialBadlands National ParkNiagara FallsWaterval Yosemite National ParkFreedom TrailMorning Glory Pool - Yellowstone National ParkLas Vegas

21-daagse autoreis De Rocky Mountains

Een 21-daagse autoreis door de Rocky Mountains. Een reis door een uniek stuk Amerika, vol natuur in nationale parken als het Rocky Mountains National Park, Custer State Park met de kudden buffels, Yellowstone National Park, Grand Tetons en het zuidelijker gelegen Arches, Monument Valley en Mesa Verde. Je rijdt door een gebied vol westerncultuur, bijvoorbeeld in plaatsen als Cody en Durango. The Rockies is een reis vol afwisseling, voor wie een ander deel van Amerika wil bezoeken.

Dag 01
Aankomst Denver
Na aankomst in Denver haal je de gereserveerde huurauto op en rij je naar je accommodatie waar je de komende twee nachten verblijft. Rest van de dag ter vrije besteding.

Dag 02
Denver
Een vrije dag in Denver. Gebruik deze om te acclimatiseren in 'The Mile High City'. Verken de stad per fiets, bezoek het Art Museum, de Cherry Creek Mall of breng de dag door in het hart van de stad bij 16th Street Mall.

Dag 03
Denver - Cheyenne
Breng in de ochtend een bezoek aan het Rocky Mountain National Park en rij door naar Cheyenne. Hier kan je echte cowboylaarzen kopen en een bezoek brengen aan het 'Depot', het oude treinstation, waarin een museum is gevestigd.

Dag 04
Cheyenne - Hot Springs
Een lange dag rijden door de prairies van Wyoming en South Dakota. Breng een bezoek aan het Wild Horse Sanctuary of Mammoth Site, een opgraving waar men nog steeds aan het werk is en meer dan 60 mammoeten heeft gevonden.

Dag 05
Hot Springs - Rapid City
Vandaag rij je op je gemak naar Rapid City. Via Windcave National Park en Custer State Park, waar je natuurlijk over de wild life loop rijdt en zeker herten, antilopen en bizons tegenkomt. Rapid City is je uitvalsbasis voor de komende twee nachten.

Dag 06
Black Hills
Nog een dag om van de prachtige Black Hills te genieten. Vandaag raden wij aan om de iconische monumenten Mount Rushmore en Crazy Horse Memorial te bezoeken. Van het symbool van de Verenigde Staten naar het eerbetoon aan de overleden lokale bewoners van Amerika.

Dag 07
Badlands National Park
In ongeveer anderhalf uur rij je naar het plaatsje Wall, waar je voor 5 cent een ouderwets kopje koffie kunt drinken, kunt lunchen en souvenirs kunt kopen. Rij hierna zuidwaarts Badlands National Park in waar de bijzondere rotsformaties je zullen verbijsteren.

Dag 08
Rapid City - Sheridan
Uitgestrekte graslanden begeleiden je op weg naar Sheridan. In Devil's Tower National Monument zie je de enorme schoorsteen van een oude vulkaan die is overgbleven toen de omringende berg erodeerde. Een opmerkelijke gewaarwording.

Dag 09
Sheridan - Yellowstone National Park
In de loop van de dag maken de uitgestrekte prairies plaats voor de hoge, beboste bergen van de big horns als je via Cody, de stad van Buffalo Bill, en Cook City het oosten van Yellowstone National Park binnenrijdt.

Dag 10, 11
Yellowstone National Park
Bezoek de aantrekkelijke plekjes van het park: Old Faithful, welke iedere 90 minuten spuit, en Mammoth Hot Springs. De geisers van Norris Basin en de borrelende Paint Pots zijn indrukwekkend. Kijk uit naar elanden, herten en Amerikaanse bisons tijdens deze ontspannende dagen in dit grootse natuurpark.

Dag 12
Yellowstone National Park - Jackson Hole
Vanochtend kan je het zuidelijke gedeelte van Yellowstone National Park ontdekken op weg naar het Grand Teton National Park. De oprijzende pieken van de Grand Tetons volgen direct na het verlaten van Yellowstone National Park.

Dag 13
Jackson Hole - Salt Lake City
Heuvelachtig landbouwgrond vormt het uitzicht vandaag. Je rijdt via Bear Lake naar Salt Lake City, het centrum van de mormonen en een stad met vele interessante monumenten.

Dag 14
Salt Lake City - Moab
Je verlaat Salt Lake City op weg naar Moab. Langzaam maken beboste bergen en heuvels plaats voor het rode landschap van Moab en Arches National Park.

Dag 15
Arches National Park
Een rustdag om volledig te genieten van het Arches National Park.

Dag 16
Moab - Monument Valley
Vanuit Moab rij je verder zuidelijk door de staat Utah naar Monument Valley, één van de meest karakteristieke gebieden van de Navajo indianen, bekend door hoge rode rotsen.

Dag 17
Monument Valley - Mesa Verde National Park
Terug naar Colorado via de regio Four Corners, de enige plaats in de Verenigde Staten waar je tegelijkertijd in vier staten kunt staan. In de middag kan je een bezoek brengen aan het Mesa Verde National Park, met de goed bewaarde grotwoningen van de indianen.

Dag 18
Mesa Verde National Park - Durango
Een korte rit door naar Durango waar je op tijd aankomt voor een rit met de Durango Silverton trein, een unieke ervaring (facultatief).

Dag 19
Durango - Gunnison
Vandaag rij je de bergen van de Rocky Mountains weer in op weg naar the Black Canyon of the Gunnison.

Dag 20
Gunnison - Denver
Een laatste rit door de Rocky Mountains terug naar Denver, het beginpunt van deze reis. Geniet nog van de laatste panorama's als je de skyline van Denver weer ziet.

Dag 21
Vertrek Denver
Het einde van deze reis is helaas alweer aangebroken en dus is het tijd om dit schitterende land te verlaten. In de loop van de dag rij je naar de luchthaven waar je de huurauto inlevert.

Indicatieprijs De Rocky Mountains 2020
Vertrek: dagelijks
Prijzen: per persoon in €

De Rocky Mountains1-pers.kamer2-pers.kamer3-pers.kamer4-pers.kamer
Standaard accommodatie3.1001.5541.286993

Inbegrepen:
- overnachtingen o.b.v. logies
- 20 x 24 uur autohuur incl. GOLD verzekering
- Nederlandstalige routebeschrijving

Niet inbegrepen:
- vluchten
- maaltijden
- reis- en annuleringsverzekering
- persoonlijke uitgaven
- benzine, tol en ferrygelden
- kosten ESTA aanvraag
- gps

Tijdens nationale/regionale feestdagen kunnen afwijkende tarieven gelden.
Klik hier voor het aanvragen van een offerte of neem telefonisch contact op via 085-6255920.

Kaart De Rocky MountainsMorning Glory Pool Yellowstone National ParkDenverCrazy HorseBadlands National ParkGrand Teton National ParkArches National ParkMesa Verde National Park