Neem contact met ons op:

085-6255920
info@usatours.nl

Logo SGR Logo Calamiteitenfonds
Cadillac RanchCrater Lake National ParkCountry Music Hall of FameMount RushmoreBryce Canyon National ParkLas VegasBadlands National ParkSt PaulDurangoWaterval Yosemite National ParkNiagara FallsMorning Glory Pool - Yellowstone National ParkPortlandAlcatraz gevangenisGlacier Bay National ParkMonument ValleyFreedom TrailLincoln MemorialStrand FloridaUitzicht IdahoCentral ParkSeattle

14-daagse treinreis East coast explorer

Tijdens deze reis vol cultuur, natuur, geschiedenis, strand en vertier reis je per trein van Washington D.C. naar Miami. Deze reis voert je door steden als Washington D.C., Charleston en Miami maar ook de prachtige natuur van de Blue Ridge Mountains en de Great Smoky Mountains. Via Orlando eindigt de reis met een ontspannen dag in Miami.

Dag 01
Aankomst Washington D.C.
Na aankomst in Washington D.C. ga je op eigen gelegenheid naar je accommodatie waar je de komende twee nachten verblijft. Rest van de dag ter vrije besteding.

Dag 02
Washington D.C.
Een volle dag ter vrije besteding in Washington D.C. In de National Mall (The Mall) zal je waarschijnlijk de meeste tijd doorbrengen. Hier vind je onder andere het Capitool, het Washington Monument en diverse musea van het Smithsonian (waarvan er enkele gratis te bezoeken zijn). Aangrenzend liggen het Wite Huis en Lincoln Memorial, allemaal op loopafstand van elkaar. Met de metro kan je eenvoudig een bezoekje brengen aan de begraafplaats Arlington, waar het graf van de Kennedy's wordt gemarkeerd door de eeuwige vlam, en het Pentagon met het 9/11 Memorial. Verder vind je in Washington D.C. het F.B.I. gebouw en is het 's avonds erg gezellig in de leuke (studenten)wijk Georgetown met veel restaurants en bars. Sportliefhebbers kunnen zich vermaken in het Verizon Center (Washington Wizards - basketbal, Washington Capitals - ijshockey), het FedExField (Washington Redskins - American football), het RFK Stadium (D.C. United - voetbal) en het Nationals Park (Washington Nationals - honkbal).

Dag 03
Washington D.C. - Williamsburg
Op eigen gelegenheid ga je naar Union Station vanwaar je per trein doorreist naar Williamsburg, een korte rit. Na aankomst ga je op eigen gelegenheid naar je accommodatie waar je de komende twee nachten doorbrengt.

Dag 04
Williamsburg
In Williamsburg lijkt de klok 200 jaar teruggezet te zijn. Historische gebouwen en personages nemen je hier mee terug naar een tijd waarin de ideeën over democratie werden geformuleerd, die decennia later de basis vormde voor de Onafhankelijkheidsverklaring.

Dag 05
Williamsburg - Charleston
Je reist verder naar het zuiden naar Charleston in South Carolina. Ook hier breng weer 2 nachten door. Rest van de dag ter vrije besteding.

Dag 06
Charleston
Charleston is een van de mooiste steden van het zuiden. De stad werd gesticht in 1670 en genoemd naar Charles II van Engeland. Al snel was Charleston het middelpunt van een rijke kolonie met tabak-, rijst- en indigoplantages. Na belegering van Fort Sumter begon hier de Burgeroorlog. Veel van de oude architectuur is overeind gebleven.

Dag 07
Charleston - Savannah
Een ca. 2 uur durende treinreis brengt je in Savannah, Georgia. 2 nachten hebben wij hier voor je gereserveerd zodat je morgen een volle dag hebt om deze plaats te ontdekken.

Dag 08
Savannah
Savannah is gesticht in 1733 op de oevers van de Savannah rivier. De stichter tekende een grondplan met tal van kleine pleinen die indringers moest afschrikken. Deze structuur is intact gebleven ondanks de Burgeroorlog en de pleinen zijn nu kleine parken met beeldhouwwerken en fonteinen. De oude wijk is misschien wel de fraaiste van het land en zowel goed te voet als met de koets te verkennen.

Dag 09
Savannah - Orlando
Vandaag reis je door naar Orlando, vooral bekend vanwege de vele attractieparken. Drie nachten breng je hier door.

Dag 10, 11
Orlando
Twee dagen om van de attracties te genieten, waar een kinderdroom werkelijkheid wordt, een belevenis voor jong en oud. Ontdek de toekomst in Epcot, waar je ook een bezoek kunt brengen aan The World Showcase, een kennismaking met vele landen op een dag. De Disney MGM Studios ontsluieren het geheim van het film maken voor je.

Dag 12
Orlando - Miami
Een laatste treinreis brengt je in eindbestemming Miami. Hier verblijft je de laatste twee nachten van deze reis.

Dag 13
Miami
Een volle dag ter vrije besteding in Miami. Een cruise over Key Biscayne, waarbij je langs Star Island vaart met de prachtige huizen van vele (Amerikaanse) beroemdheden, kan gevolgd worden door een zonnebad aan het strand of een bezoek aan Calle Ocho, het hart van de Cubaanse gemeenschap in Miami. De Bayside Marketplace is een leuk uitstapje om te winkelen of wandelen over de boulevard. Voor avondvertier moet je bij Ocean Drive in South Beach zijn met de vele restaurants, bars en clubs.

Dag 14
Vertrek Miami
Het einde van deze reis is helaas alweer aangebroken en dus is het tijd om dit schitterende land te verlaten. In de loop van de dag ga je op eigen gelegenheid naar de luchthaven.

Indicatieprijs East coast explorer 2020
Vertrek: dagelijks
Prijzen: per persoon in €

East coast explorer1-pers.kamer2-pers.kamer3-pers.kamer4-pers.kamer
Standaard accommodatie2.3881.3481.045887

Inbegrepen:
- overnachtingen o.b.v. logies
- treinreizen Washington D.C. - Williamsburg - Charleston - Savannah - Orlando - Miami

Niet inbegrepen:
- vluchten
- maaltijden
- reis- en annuleringsverzekering
- persoonlijke uitgaven
- kosten ESTA aanvraag

Tijdens nationale/regionale feestdagen kunnen afwijkende tarieven gelden.
Klik hier voor het aanvragen van een offerte of neem telefonisch contact op via 085-6255920.

Kaart East coast explorerAmtrakVerizon Center Washington D.C.WilliamsburgCharlestonDisney OrlandoMiami