Neem contact met ons op:

085-6255920
info@usatours.nl

Logo SGR Logo Calamiteitenfonds
Niagara FallsMorning Glory Pool - Yellowstone National ParkCrater Lake National ParkPortlandGlacier Bay National ParkUitzicht IdahoAlcatraz gevangenisFreedom TrailCadillac RanchBadlands National ParkMonument ValleyCentral ParkBryce Canyon National ParkSt PaulLincoln MemorialCountry Music Hall of FameSeattleStrand FloridaDurangoMount RushmoreWaterval Yosemite National ParkLas Vegas

14-daagse autoreis Het mooie New England

Een reis naar New England, de bakermat van Amerika. Boegbeeld van New England's Traditions is natuurlijk het eerbiedwaardige Boston. Maar ook de omgeving van deze stad is zeer aantrekkelijk. Het is een indrukwekkend natuurgebied met de Kennebunkport, het Acadia National Park, de Old Man van de White Mountains en de groene heuvels van The Berkshires. Je rijdt door een landschap dat karakteristiek is voor het noordoosten met de vele kleine stadjes en de overdekte bruggen. Cape Cod één van de mooiste vakantiegebieden van Amerika, is al in 1895 ontdekt door de Vanderbilts. Het gebied waar Amerika echt begon met de opkomst van de Mayflower in 1620.

Dag 01
Aankomst Boston
Vandaag begin je aan de reis naar de Verenigde Staten. Na aankomst in Boston ga je op eigen gelegenheid naar je accommodatie waar je de komende twee nachten verblijft.

Dag 02
Boston
Ontdek de geschiedenis van Amerika en maak een wandeling langs de beroemde Freedom Trail, de historische wandelroute door de straten van Boston.

Dag 03
Boston - Kennebunkport (ca. 145 km)
In de ochtend haal je de gereserveerde huurauto op en rij je noordwaarts langs de fraaie kust. Salem is bekend vanwege de heksenprocessen. Volg de kust met pittoreske dorpjes als Gloucester en Rockport en geniet van de sfeer van de oude zeehaven in Portsmouth voordat je Maine binnen rijdt. Eindbestemming is Kennebunk, een wijkplaats voor schrijvers en artiesten. Je kunt een tocht per paard en wagen maken om het historisch centrum te verkennen.

Dag 04
Kennebunkport - Bar Harbor (ca. 325 km)
Volg de afwisselende kustlijn langs Brunswick en Wiscasset, het 'mooiste stadje van Maine'. In Rockland worden cruises met schoeners aangeboden. Castine werd door vier landen bevochten vanwege de strategische ligging. Je overnacht twee nachten in het trendy Bar Harbor, toegangspoort tot het Acadia National Park op Mt. Desert Island.

Dag 05
Acadia National Park
Ontdek een van de oudste en mooiste nationale parken van Amerika. Zie zich verheffende toppen, indrukwekkende valleien, heldere meren en de woeste kust met de enige fjord aan de Atlantische kust. Zie de schoonheid van het gebied van Park Loop Road of rij naar de top van de 466 meter hoge Cadillac Mountain.

Dag 06
Bar Harbor - Littleton (ca. 385 km)
Je verlaat de kust van Maine en rijdt door een gebied dat bekend is om overdekte bruggen en kleine stadjes. Geniet van de adembenemende uitzichten met bergketens en weelderige bossen.

Dag 07
White Mountains
Een hele dag om de White Mountains te ontdekken. Maak mooie wandelingen en geniet van prachtige uitzichten. In North Conway kan je stoppen om (belastingvrij) te winkelen.

Dag 08
Littleton - Stowe (ca. 110 km)
Rij door de White en Green Mountains die de grens vormen tussen New Hampshire en Vermont. De route voert je door een van de mooiste delen van New England langs Lyndonville en Willey's General Store naar Craftsbury en Stowe.

Dag 09
Green Mountains
Een ontspannen dag in de Green Mountains met dichtbegroeide bossen. Het is het leefgebied van beren, elanden, herten en wilde kalkoenen.

Dag 10
Stowe - Pittsfield (ca. 280 km)
Dorpen als plaatjes en de overdekte bruggen, die zo kenmerkend zijn voor Vermont, bepalen het beeld op weg naar The Berkshires, een gebied met rustieke dorpjes en een grote landelijke schoonheid.

Dag 11
Pittsfield - Newport (ca. 265 km)
Zuidwaarts rijdend langs vele kleine plaatsjes zoals Lennox (de zomerresidentie van het Boston Symphony Orchestra) en Hancock Shaker Village bereik je Newport, een stad met een rijke geschiedenis en eens een welvarende zeehaven.

Dag 12
Newport - Cape Cod (ca. 110 km)
Begin de dag met een verkenning van Newport, bekend om zijn luxe herenhuizen en zomerverblijven. Je kunt The Breakers bekijken, in 1895 door Cornelius Vanderbilt gebouwd. 's Middags steek je het Cape Cod kanaal over naar Cape Cod met de eindeloze stranden en de typische sfeer van New England.

Dag 13
Cape Cod
Een dag om van de zandstranden te genieten, de ferry te nemen naar Martha's Vineyard of Nantucket, een boottocht te maken om naar de walvissen te kijken (seizoensgebonden) of om te winkelen en van vis te genieten in de vele restaurants.

Dag 14
Vertrek Cape Cod
Het einde van deze reis is helaas alweer aangebroken en dus is het tijd om dit schitterende land te verlaten.Rij in de ochtend naar Plymouth waar de Mayflower in 1620 landde. Breng een bezoek aan de Plymouth Plantation, met een reconstructie van het oude dorp, de Mayflower II en het huis van Hobbamock. In de middag rij je terug naar de luchthaven waar je de huurauto inlevert.

Indicatieprijs Het mooie New England 2020
Vertrek: dagelijks
Prijzen: per persoon in €

Het mooie New England1-pers.kamer2-pers.kamer3-pers.kamer4-pers.kamer
Standaard accommodatie2.7971.4011.172961

Inbegrepen:
- overnachtingen o.b.v. logies
- 12 x 24 uur autohuur inclusief GOLD verzekering
- Nederlandstalige routebeschrijving

Niet inbegrepen:
- vluchten
- maaltijden
- reis- en annuleringsverzekering
- benzine, tol en ferrygelden
- kosten ESTA aanvraag
- gps

Tijdens nationale/regionale feestdagen kunnen afwijkende tarieven gelden.
Klik hier voor het aanvragen van een offerte of neem telefonisch contact op via 085-6255920.

Kaart Het mooie New EnglandIndian Summer