Neem contact met ons op:

085-6255920
info@usatours.nl

Logo SGR Logo Calamiteitenfonds
Alcatraz gevangenisMonument ValleyCadillac RanchSt PaulFreedom TrailCentral ParkPortlandStrand FloridaUitzicht IdahoMorning Glory Pool - Yellowstone National ParkGlacier Bay National ParkCrater Lake National ParkWaterval Yosemite National ParkCountry Music Hall of FameLas VegasSeattleNiagara FallsDurangoMount RushmoreLincoln MemorialBadlands National ParkBryce Canyon National Park

13-daagse treinreis West coast explorer

Deze 13-daagse treinreis bevat een bezoek aan de grote steden van de westkust. De reis start in het Canadese Vancouver en voert je via Seattle, San Francisco en Los Angeles helemaal naar San Diego nabij de Mexicaanse grens. Het landschap onderweg is zeer afwisselend: heuvels, grote bossen, indrukwekkende bergen en een prachtig uitzicht over de Stille Oceaan.

Dag 01
Aankomst Vancouver
Na aankomst in Vancouver ga je op eigen gelegenheid naar je accommodatie waar je de komende twee nachten verblijft. Rest van de dag ter vrije besteding.

Dag 02
Vancouver
Een volle dag ter vrije besteding. Maak een wandeling door Gastown en een fietstocht door Stanley Park. Ook een bezoek aan het Dr. Sun Yat-Sen Classic Chinese Garden, de enige echte Chinese tuin buiten China, is een bezoek waard.

Dag 03
Vancouver - Seattle
In de loop van de dag ga je op eigen gelegenheid naar het treinstation vanwaar je naar Seattle reist. Na aankomst ga je op eigen gelegenheid naar je accommodatie waar je drie nachten doorbrengt.

Dag 04, 05
Seattle
Een hele vrije dag in Seattle. Breng een bezoek aan de Space Needle, vanwaar je een prachtig uitzicht over de stad hebt, en het nabij gelegen EMP Museum en wandel over de Pike Place Market. Wij raden je aan om de dag te eindigen met een bezoek aan Kerry Park vanwaar je, in de ondergaande zon, een prachtig uitzicht op de skyline van Seattle hebt.

Dag 06
Seattle - San Francisco
Vandaag begin je aan de lange, maar mooie, rit naar San Francisco. In de ochtend vertrekt de trein en doet er ongeveer 24 uur over. Onderweg kan je genieten van prachtige uitzichten. Vanwege de lange reistijd reserveren wij een privé ruimte inclusief slaapgelegenheid en maaltijden.

Dag 07, 08
San Francisco
In de ochtend van dag 07 arriveer je in San Francisco en per bus reis je naar het centrum van de stad. Twee dagen ter vrije besteding in San Francisco. Wandel langs Fishermans Wharf of maak een fietstocht over de Golden Gate Bridge, neem de veerboot naar Alcatraz en bezoek de beruchte gevangenis of maak een ritje per kabeltram naar Lombard Street, een bochtige straat met acht haarspeldbochten. Sportliefhebbers komen aan hun trekken in het AT&T Park. Ook leuk zijn de zogenaamde 'Painted Ladies', een verzameling kleurrijke in Victoriaanse en Edwardiaanse stijl gebouwde huizen uit de jaren 1850 - 1915.

Dag 09
San Francisco - Los Angeles
Je neemt de bus terug naar het treinstation vanwaar het een dag reizen is naar Los Angeles. Wederom een lange, maar mooie, rit. Na aankomst in Los Angeles reis je op eigen gelegenheid door naar je accommodatie.

Dag 10
Los Angeles
Vandaag is er voldoende te beleven. Breng een bezoek aan Hollywood Boulevard met het Mans Chinses Theater en de sterren van de vele beroemdheden, winkel op het decadente Rodeo Drive of bezoek het strand van Venice Beach of Santa Monica. Ook een bezoek aan Disneyland Resort mag eigenlijk niet ontbreken, leuk voor jong en oud.

Dag 11
Los Angeles - San Diego
De laatste treinreis staat op het programma. Je keert op eigen gelegenheid terug naar het treinstation en reist in ongeveer 3 uur naar het zuidelijk gelegen San Diego. De rest van de dag kan je genieten van de Mexicaanse sfeer in Old Town, het Balboa Park en wandelen langs het water.

Dag 12
San Diego
Een volle dag ter vrije besteding voor een bezoek aan het schiereiland Coronado, Tijuana in Mexico of aan SeaWorld. Shoppers kunnen zich uitleven aan Horton Plaza.

Dag 13
Vertrek San Diego
Het einden van deze reis is helaas alweer aangebroken en dus is het tijd om dit schitterende land te verlaten. In de loop van de dag ga je op eigen gelegenheid naar de luchthaven.

Indicatieprijs West coast explorer 2020
Vertrek: dagelijks
Prijzen: per persoon in €

West coast explorer1-pers.kamer2-pers.kamer3-pers.kamer4-pers.kamer
Standaard accommodatie2.3431.4361.2241.074

Inbegrepen:
- overnachtingen o.b.v. logies
- treinreizen Vancouver - Seattle - San Francisco - Los Angeles - San Diego
- busvervoer San Francisco - centrum v.v.

Niet inbegrepen:
- vluchten
- maaltijden
- reis- en annuleringsverzekering
- persoonlijke uitgaven
- kosten ESTA aanvraag

Tijdens nationale/regionale feestdagen kunnen afwijkende tarieven gelden.
Klik hier voor het aanvragen van een offerte of neem telefonisch contact op via 085-6255920.

Kaart West coast explorerGolden Gate Bridge San FranciscoVancouverSeattleSan FranciscoLos AngelesSan Diego