Neem contact met ons op:

085-6255920
info@usatours.nl

Logo SGR Logo Calamiteitenfonds
Freedom TrailMonument ValleyCadillac RanchAlcatraz gevangenisLincoln MemorialGlacier Bay National ParkBryce Canyon National ParkSeattleCountry Music Hall of FameMount RushmoreCentral ParkDurangoPortlandLas VegasNiagara FallsSt PaulCrater Lake National ParkMorning Glory Pool - Yellowstone National ParkStrand FloridaBadlands National ParkWaterval Yosemite National ParkUitzicht Idaho

Casper

Staat: Wyoming
Oppervlakte (land): 62,8 km2
Bevolking: ca. 50.000
Tijdszone: Mountain Standard Time

Algemene informatie
De stad ligt in het hart van de staat Wyoming. Deze westerse stad is in bezit van 51.000 activiteiten en attracties voor de toeristen. Dit is meer dan in ieder andere kleine stad toegestaan zou moeten worden. De stad staat bekend om diverse professionele sporten, the Wyoming Cavalry, een professioneel zaalvoetbal team en de Casper Rockies, een professioneel honkbal team. Wyoming Cavalry speelt zijn wedstrijden in Casper Events Center, die beschikt over 10.000 plaatsen. The Casper Rockies spelen hun wedstrijden op Mike Lansing Field. De wedstrijden van de Casper Rockies is ook een echt familie uitje. Elke vrijdagavond is er een grote vuurwerk show, wat heel veel bezoekers en enthousiaste sporters trekt.

Zien en doen
Als u ervan houdt om actief bezig te zijn, heeft Casper genoeg te bieden. U kunt er vissen, wandelen, jagen, skiën, raften en nog veel meer. De stad heeft 4 bekende mooie golfbanen, waar de nieuwe Three Crowns er een van is. Deze is ontworpen door de wereld beroemde ontwerper Robert Trent Jones. Naast golfen biedt Casper ook kajakken aan, op de North Platte River. Als skiën meer voor u is, heeft Casper ook iets voor u te bieden. Hogadon Ski is de ski bestemming in Casper die 14 ski routes bezit. Casper is in bezit van 42 parken en een groot recreatief centrum, een ijsbaan en een aantal binnen zwembaden.
Als u graag wilt winkelen, kunt u in Casper the Eastridge Mall bezoeken. Daar zijn winkels voor iedereen. Bovendien zijn de museums en historische bezienswaardigheden dichtbij elkaar gelegen.

Casper