Neem contact met ons op:

085-6255920
info@usatours.nl

Logo SGR Logo Calamiteitenfonds
PortlandMorning Glory Pool - Yellowstone National ParkUitzicht IdahoLas VegasGlacier Bay National ParkLincoln MemorialFreedom TrailAlcatraz gevangenisCadillac RanchCrater Lake National ParkDurangoStrand FloridaBadlands National ParkCentral ParkSt PaulSeattleBryce Canyon National ParkNiagara FallsWaterval Yosemite National ParkMonument ValleyMount RushmoreCountry Music Hall of Fame

Holbrook

Staat: Arizona
Oppervlakte (land): 40 km2
Bevolking: ca. 4.900
Tijdszone: Mountain Standard Time

Algemene informatie
Vandaag de dag is Holbrook de stad voor de moderne reiziger die dit gebied wil verkennen.
De spectaculaire schoonheid en de sfeer van de Indiaanse cultuur trekt de reiziger erg aan. Wanneer de reiziger in dit gebied komt, stapt hij in een totaal andere omgeving en tijd dan hij gewend is. Er heersen oude tradities en een rijk perspectief op het leven.
Holbrook ligt ongeveer 44.8 km vanaf het the Petrified Forest National Park.

Een stukje geschiedenis
Holbrook was een grenssstad van Arizona.
In 1880 woonden in deze stad cowboys. Met de aanleg van de spoorwegen begon de stad zich steeds meer te ontwikkelen.
In 1898 werd het gerechtsgebouw gebouwd. Nu staat dit gebouw in het Nationale Register onder Historische Plaatsen.
Vanaf 1930 tot aan 1950 trokken pioniers over de Route 66. Deze weg staat ook wel bekend als de Mother Road en “ de hoofdstraat van Amerika” . De smalle strook van asfalt was een symbool van hoop voor een nieuw leven voor de boeren en soldaten na de Tweedewereldoorlog.

Zien en doen
Er is veel te zien en te doen in de omgeving van Holbrook. Om alles te kunnen zien zou u een nacht moet verblijven in Holbrook.
Zo kunt u naar het Petrified Forest National Park, the Painted Desert, Navajo Nation, Hopi Nation, Zuni Nation, White Mountain Apache, Canyon De Chelley National Monument, Monument Valley, Grand Canyon, Cholla Lake Park, Homolovi Ruins State Park, The Mogollon Rim, Walnut Canyon, Meteor Crater, Rock Art Canyon Ranch, Holbrook Historic Walking Tour, Navajo County Historical Museum, Route 66 Heritage, en meer.

In het noorden van Holbrook bevindt u zich in een ruw landschap met ravijnen en prehistorische klip-woningen, zoals u kunt vinden in de Canyon De Chelley. Het Navajo en het Hopi reservaat bieden velen attracties aan. Men komt in contact met de Indiaanse cultuur. De bewoners van het reservaat maken Indiaanse kunstvoorwerpen en voeren Indiaanse dansen uit. Bovendien komt u in contact met verscheidene gebeurtenissen in reservaat.
The Petrified Forest National Park met zijn versteende boomstronken en de Painted Desert met formaties van rots in verschillende kleuren bieden de bezoekers een unieke ervaring aan.
Het Historisch Gerechtsgebouw is één van de twee enige Richardsonian Romanesque gerechtgebouwen in de staat. Dit gerechtsgebouw staat geschreven onder historische plekken in het National Register.

Speciale gebeurtenissen omvatten tijdens het jaar de jaarlijkse Hashknife Posse Pony Express Ride in januari, Holbrook Old West Celebration in juni, the annual Fireman's Barbeque op 4 juli, the "Gathering of Eagles" Native American art show in midden juli, the Navajo County Fair en Navajo County Horse Racing in september en the Festival of Trees and Christmas Parade of Lights in begin december.

HolbrookPetrified Forest National Park