Neem contact met ons op:

085-6255920
info@usatours.nl

Logo SGR Logo Calamiteitenfonds
Glacier Bay National ParkCadillac RanchMonument ValleyBadlands National ParkNiagara FallsBryce Canyon National ParkFreedom TrailStrand FloridaCentral ParkUitzicht IdahoCrater Lake National ParkPortlandMount RushmoreSt PaulDurangoAlcatraz gevangenisCountry Music Hall of FameWaterval Yosemite National ParkLas VegasLincoln MemorialMorning Glory Pool - Yellowstone National ParkSeattle

Lanai

Staat: Hawaï
Oppervlakte (land): 367 km2
Bevolking: ca. 3.200
Tijdszone: Hawaiian Standard Time

Algemene informatie
Lanai ‘The private Island’ was tot enkele jaren terug het ananas eiland van Hawaii, het was privé eigendom van de plantersfamilie Dole. Nu grazen op de plantagevelden runderen en paarden. De rust is weergekeerd op het afgelegen eiland, ideaal dus om lekker rustig te genieten van de natuur en de privacy. Het ziet er van de nabijgelegen eilanden uit als een glooiende heuvel. Lanai betekent dan ook bult. Lanai heeft een unieke vegetatie, opvallend zijn de vele pijnbomen. Het eiland heeft maar twee exclusieve hotels.

Zien en doen
Het eiland beschikt over adembenemende contrasten. Op het eiland is het zeer rustig, dit in tegenstelling tot de drukte in Honolulu of het glitter en glamour van Waikiki. Het eiland beschikt tevens over woestijnachtige streken, prachtige stranden, met rode stof bedekte wegen en scheepswrakken In Lanai City is er een postkantoor, een paar kleine cafés en verschillende huizen van hout met groentetuinen.

Lanai