Neem contact met ons op:

085-6255920
info@usatours.nl

Logo SGR Logo Calamiteitenfonds
Strand FloridaCadillac RanchBadlands National ParkBryce Canyon National ParkCountry Music Hall of FameDurangoSt PaulWaterval Yosemite National ParkUitzicht IdahoFreedom TrailAlcatraz gevangenisPortlandCrater Lake National ParkMorning Glory Pool - Yellowstone National ParkMonument ValleyLas VegasCentral ParkNiagara FallsGlacier Bay National ParkLincoln MemorialSeattleMount Rushmore

Napa

Staat: California
Oppervlakte (land): 45,8 km2
Bevolking: ca. 80.000
Tijdszone: Pacific Standard Time

Algemene informatie
Napa is de stad dat bekend staat om zijn wijnen uit de bijgelegen Napa Valley. In de Napa Valley werd in 1861, door Charles Krug de eerste commerciële wijnmakerij opgezet. Napa Vallei wordt omringd door wijngaarden, heuvels en bergen van spectaculaire schoonheid. Napa ligt ten noorden van San Francisco.
De combinatie van de mooie natuurlijke omgeving, de aangename mediterrane klimaat en de nabijheid van San Francisco, Oakland en Sacramento maakt Napa een van de aangenaamste gebieden van de V.S. om in te leven.

Zien en doen
Napa heeft een groot aanbod aan goede restaurants. De grootste attractie is wel de Napa Valley Wine Train, waarbij u een reis door de Napa Valley maakt per trein. Verder zijn er in de omgeving diverse wijnproeverijen

Bezienswaardigheden & attracties
Bezienswaardigheden:
- Napa Valley Museum; Culturele, natuurlijk en artistieke geschiedenis van Napa.

Attracties: 
- Safari West Wildlife, Preserve & Resort; Met Safari West Wildlife kunt u een jeepsafari maken door de Napa Vallei. U kunt dan 400 verschillende zoogdieren en volgens bekijken.
- Balloons above the Valley; Boven de Vallei kunt u een ballonvaart maken. Dit is een adem beneembare ervaring.
- Napa River adventures; Het gebied verkennen met de Kajak of gewoon met de fiets.

Parken:
- Bothe - Napa Valley State Park
- Carolyn Parr Nature Center
- Kennedy Park
- Land Trusts of Napa Valley
- Skyline Park

Nightlife: 
- Napa Valley Opera House; Napa Valley Opera House is het juweel van de vallei die muziek en uitvoerende kunsten voor publieken van alle leeftijden inclusief wereldse muzikale theater, toneelstukken, kamermuziek, jazz, opera, dans en familie programma's tentoonstelt.