Neem contact met ons op:

085-6255920
info@usatours.nl

Logo SGR Logo Calamiteitenfonds
Crater Lake National ParkBadlands National ParkSt PaulNiagara FallsGlacier Bay National ParkStrand FloridaCountry Music Hall of FameWaterval Yosemite National ParkLas VegasAlcatraz gevangenisDurangoUitzicht IdahoMount RushmoreCentral ParkPortlandCadillac RanchBryce Canyon National ParkSeattleMorning Glory Pool - Yellowstone National ParkMonument ValleyFreedom TrailLincoln Memorial

Naples

Staat: California
Oppervlakte (land): 31,2 km2
Bevolking: ca. 22.000
Tijdszone: Eastern Standard Time

Algemene informatie
De badplaats Naples ligt in het zuidelijke gedeelte van Florida's Golfkust, op ca. 170 kilometer afstand van Miami. Naples ademt een elegante sfeer uit. Er zijn 'high class' boetieks en restaurants te vinden en het is er heerlijk relaxen aan het prachtige, 16 kilometer lange strand.

Zien en doen
Vanuit Naples is het goed mogelijk om een dagexcursie te maken naar het Everglades National Park waar een rit met de airboat of een tochtje per kano favoriete activiteiten zijn. Ook vindt je in de buurt de Corkscrew Swamp Sanctuary. De Corkscrew Swamp Sanctuary is niet alleen bekend om zijn natuur en zijn wildlife, maar ook om zijn 2,5 mile lange boardwalk door het gebied heen. Verder vind je in Naples de Naples Zoo in de Caribbean Gardens.

Naples