Neem contact met ons op:

085-6255920
info@usatours.nl

Logo SGR Logo Calamiteitenfonds
Mount RushmoreSt PaulPortlandCadillac RanchBryce Canyon National ParkNiagara FallsMorning Glory Pool - Yellowstone National ParkWaterval Yosemite National ParkSeattleCrater Lake National ParkDurangoAlcatraz gevangenisBadlands National ParkCentral ParkFreedom TrailLas VegasCountry Music Hall of FameStrand FloridaUitzicht IdahoMonument ValleyGlacier Bay National ParkLincoln Memorial

Red Rock Canyon

De Red Rock Canyon ligt ongeveer 24 kilometer ten westen van Las Vegas. In deze kleine vallei zijn er rood gekleurde zandsteen formaties. Met een voertuig kun je hier makkelijk komen. Zo’n 21 kilometer weg is aangelegd.
The Red Rock Canyon is een beschermd gebied en is een speciale plaats voor de bewoners van Las Vegas. De Mojave woestijn is niet onvruchtbaar, al zou je dat wel denken. Het wemelt ervan leven en schoonheid.
Het versteende zand en duin met daarbij de miljoenen jaren die voorbij zijn gegaan heeft geresulteerd in een uniek landschap. In het gebied zult u vaak vol verassingen komen te staan. Zo kan u plotseling midden in het droge gebied een waterval tegenkomen of gevaarlijke dieptes.
Het is belangrijk om een goed stel wandelschoenen aan te trekken, wanneer u van plan bent hierheen te gaan. Want met een beetje respect voor de natuur, gaat u in plaats van met de auto te voet het park verkennen.

Red Rock Canyon