Neem contact met ons op:

085-6255920
info@usatours.nl

Logo SGR Logo Calamiteitenfonds
Cadillac RanchMount RushmoreCentral ParkCrater Lake National ParkStrand FloridaSeattleBadlands National ParkCountry Music Hall of FameNiagara FallsLincoln MemorialMorning Glory Pool - Yellowstone National ParkLas VegasWaterval Yosemite National ParkDurangoSt PaulAlcatraz gevangenisPortlandBryce Canyon National ParkFreedom TrailGlacier Bay National ParkUitzicht IdahoMonument Valley

Salem

Staat: Oregon
Oppervlakte (land): 75,2 km2
Bevolking: ca. 150.000
Tijdszone: Pacific Standard Time

Algemene informatie
Salem is de kapitaalstad van Oregon en de tweede grootste stad.
Salem ligt in het midden van de Willamette Rivier vallei, 47 mijl van Portland en is 47 vierkante mijl groot. De huidige bevolking van Salem is ca. 150.000 inwoners met een duurzame groei van ongeveer 1,5 procent per jaar.

Zien en doen
Salem biedt een reeks van restaurants, hotels en toeristische attracties aan, die van historische plaatsen en musea variëren tot evenementen die aan een grote verscheidenheid van interesses van sportwedstrijden naar kunst beurzen, theater en muziek voldoen. In de binnenstad zijn enkele parken en historische bezienswaardigheden binnen loopafstand van elkaar. Salem is omringd door groene weiden, bloemenvelden, groentevelden, boomgaarden en wijngaarden. Salem is de perfecte basis voor een reis naar een wijngoed in Oregon of een bezoek aan vele bijzondere tuinen.

Bezienswaardigheden & attracties
Bezienswaardigheden: 
- Oregon State Capitol 

Parken:
-Riverfront Park
- Pringle Park
- Bush's Pasture Park (90.5 acres)

Oregon State Capitol