Neem contact met ons op:

085-6255920
info@usatours.nl

Logo SGR Logo Calamiteitenfonds
SeattleMount RushmorePortlandCentral ParkFreedom TrailCountry Music Hall of FameStrand FloridaLas VegasMonument ValleyBadlands National ParkCadillac RanchUitzicht IdahoWaterval Yosemite National ParkAlcatraz gevangenisBryce Canyon National ParkGlacier Bay National ParkMorning Glory Pool - Yellowstone National ParkSt PaulLincoln MemorialCrater Lake National ParkDurangoNiagara Falls

Sarasota

Staat: Florida
Oppervlakte (land): 38,6 km2
Bevolking: ca. 55.000
Tijdszone: Eastern Standard Time

Algemene informatie
Sarasota is een stad, centraal gelegen aan de westenkust in Florida. Zijn officiële grenzen omvatten Baai Sarasota en verscheidene barrière-eilanden tussen de baai en de Golf van Mexico. Deze eilanden (die als keys bekend staan) omvatten Siësta Key, Lido Key, en Longboat Key en zijn wereldwijd beroemd door de kwaliteit van hun stranden. Dit stadje aan de Gulf Coast biedt de sfeer en schoonheid van een slaperig kust stadje in combinatie met de elegantie en cultuur van een kosmopolitische stad. Sarasota staat bekend als het culturele centrum van de Gulf Coast en is populair wegens haar 35 mijl lange witte zandstrand met helder blauwe zee en de meest mooie zonsondergang die u zich kan voorstellen.

Bezienswaardigheden & attracties
Sarasota is een aantrekkelijke en schone stad. U kunt hier heerlijk winkelen samen met de veelal rijke inwoners van deze plaats. Voor een unieke winkelervaring, bezoek St. Armands Circle. Bij het centrum van de stad is een jachthaven van waaruit u ook diverse boottochtjes kunt boeken. In Sarasota bevindt zich het Ringling Museum of art. Maar u vindt hier ook kilometers schitterende stranden, een keur aan restaurants en diverse schitterende accommodaties. Breng ook een bezoek aan Marie Selby Botanical Gardens, met meer dan 6000 orchideeën en andere plantsoorten.

Sarasota